media

Löydät alapuolelta kokoelman Mia Jokinivasta vuosien varrella televisioon ja lehtiin tehtyjä juttuja. Jos edustat mediaa ja  haluat kysyä Miaa stressinhallinnan tai joogan asiantuntijaksi haastatteluusi, olet tervetullut lähettämään contact-sivulta sähköpostia meille. Vastaamme yleensä 1-2 päivän kuluessa yhteydenottoosi.

huomenta suomi

Mikä jooga sopii Sinulle? Mia Jokiniva kertoo Huomenta Suomen vieraana, millaisia joogalajeja kotimaisesta tarjonnasta löytyy tällä haavaa. Sopisiko sinulle yin, astanga, flow yoga vai iyengar, ja mitä nämä oudot sanat oikein tarkoittavat?

fit.jpg

FIT-LEHTI

Tärkeä #metoo tuli myös joogamatoille. Linkistä löytyvässä Fit-lehden artikkelissa lisää siitä, miten toimia joogaoppilaana, kun opettajan seksuaalimoraali tai muuten eettisesti epämääräinen käytös pohdituttaa.

IMG_4739.JPG

ANNA-LEHTI

Joogahetki metsässä on terveellistä itsensä hemmottelemista. Metsäjoogatessa venyy, voimistuu ja rentoutuu – ja on pakko unohtaa suorittaminen. Katso 7 liikkeen ohje tästä.

mia jokiniva.jpg

Elle

Oletko valmis selättämään kiireen? Mia Jokiniva kertoo Ellen artikkelissa kuinka kiireen kaava johtaa stressireaktioon.

THE WALL STREET JOURNAL

THE WALL STREET JOURNAL

...listed villa mandala among scandinavia's best retreats for a wellness holiday 

MONDO

Mondo kokeili detox-lomaa. lue, miten  retriitti irrotti toimittajan arjesta.

APU-LEHTI

Klikkaa kuvasta saadaksesi esiin Apu-lehden artikkelin erilaisista Mian "hieman kieli poskella" kehittämän metsäjoogan asanoista. 

YLEN AAMU-TV

Metsäjooga vieraili YLEn Aamu-TV:ssa, katso oheisesta videosta, mitä tapahtui, kun pakurikääpä ja Lemminkäinen muuttuivat jooga-asennoiksi.

KAUPPALEHTI

Hyvinvointi edellä. Kiireisen yrittäjän keho voi huomaamatta käydä ylikierroksilla. Stressinhallinnan valmentaja Mia Jokiniva pitää tärkeänä sitä, että löytää itselle sopivat keinot hallita stressiä.

AAMU-TV / TERVE AAMU

Mitä stressinhallinta on ja miten sitä harjoitetaan? Raakel Lingnell haastattelee Mia Jokinivaa Huomenta Suomen lähetyksessä.

GLORIA

Gloriassa oltiin Tätä mieltä. "Usein ajatellaan, että stressi lähtee vain downshiftaamalla tai irtisanoutumalla. Eikö siis asuntovelkaisille, perhettään elättäville tai työtään rakastaville stressaantuneille jää mitään keinoja?" Mia kyselee.

voi hyvin

kyseli, voiko joogaa harrastaa vaikka kahdesti pävässä - entä kolmesti - halutessaan. Mia teki vastaukseksi seuraavat ohjeet "Joogaa aamusta iltaan" -juttuun.

 

FIT

Klikkaa kuvaa ja saat ohjeet kohti hanumanasanaa eli spagaattia...

MAALLA

Maalla-lehti vieraili Villa Mandalassa ja kuuli Mia Jokinivan ja Mikko Harman tarinan siitä, kuinka kaikki retriittiyrittämisen parissa käynnistyi.

 

Kuva: A-lehdet Oy

Kuva: A-lehdet Oy

voi hyvin

Venyttely hoitaa kehon ohella mielenkin kireydet pois. Näistä 10 parhaasta venyttelyliikkeestä saat kokonaisvaltaisen treenin, jos teet kaikki liikkeet peräkkäin. Voit myös valita joukosta vain itsellesi tarpeellisimmat. 

jokiniva.JPG

VOI HYVIN

Millainen olisi joogaharjoitus kaikkien seitsemän chakran läpi? Klikkaa linkki auki, ja kokeile Mia Jokinivan koreografioimaa chakrajoogaa vaikka heti.

Screen Shot 2018-07-25 at 19.15.30.png

Mia Baba Lybeckin podcastin vieraana!

Oi, joogi tai vähemmän joogi mutta metsädiggari!  Kuuntele tämä Baba Lybeckin uusi kirjapodcast, jossa Mia ja metsäjooga ovat vieraina. Saat esimerkiksi selville, miten jooga voisi ammentaa Kalevalasta  ja mitkä voivat olla sen sillat intialaiseen tietäjälaitokseen? 

Kuva: A-lehdet Oy

Kuva: A-lehdet Oy

ANNA

Nyt tai ei koskaan... On nimittäin erinomainen aika aloittaa meditointiharrastus. Mia vinkkaa Sinut alkuun meditaatio-oppaalla, joka ilmestyi juuri Anna-lehdessä. Istu alas, huoahda puhinat pois ja aloita pienestä. Kas näin.

YLEN AAMU-TV

Miten loman hyödyt säilyvät töissäkin? Stressinhallinnan kouluttaja työskentelevä Mia Jokiniva kertoo Ylen Aamu-TV:ssä, kuinka välttää töissä heti loman jälkeen stressaantuminen.

 

me naiset

Me Naiset kuuli korven kutsun! Katso linkistä, miten toimittaja ymmärsi Mian kehittämän metsäjoogan olemuksen.

Sport-lehti

"Facebookin selailu, takareisien venyttely tai pari lasia punkkua eivät riitä palauttamaan stressistä", väitti Mia Sport-lehdessä... Mikä sitten avuksi?

voi hyvin -lehti

...inspiroitui hyvinvointialan yrittäjistä, Mia mukaan luettuna ja teki siitä tällaisen jutun.

 

OPTIO

Optio kävi tarkistamassa Mian ja Mikon luoman Villa Mandalan, katso mitä toimittaja tykkäsi kokouskeskuksesta.